Hvem er CHT Biler…

Hos CHT Biler møder du 10 bilentusiaster med ét formål: at yde landets bedste service til dig, der kun ønsker det bedste! Vores speciale er premium biler fra mærkerne Audi, VW, BMW og Mercedes med fuld historik, som vi håndplukker hos de største og bedste bilhuse i Europa.

Vi har fokus på dig…

CHT Biler er et større dansk bil hus med et salg af mere end 400 nyere brugte premium biler om året. Vi er dog ikke større end at vi værdsætter hver eneste af vore kunder, og har fuld fokus på dig gennem hele processen.

Du kan lede længe efter den perfekte bil…

Hos CHT Biler finder du altid mere end 100 topklargjorte biler til omgående levering. Finder du ikke drømmebilen, så hjælper vi dig i mål.

Vi samarbejder med de bedste…

Ønsker du i den forbindelse finansiering eller leasing, kan vi også hjælpe dig. Vi arbejder tæt sammen med to af de bedste på markedet AL-Finans og Santander, de to største finansieringsselskaber i Danmark.

Så er der blot tilbage at byde dig på en smuk prøvetur langs Vejle fjord, kun 5 minutter fra E45.

Vi er modtagere af Gazelleprisen 2019

Gazelleprisen uddeles til virksomheder der opfylder økonomiske målepunkter. Dagbladet Børsen står bag prisen, og udtaler: “Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme.”

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.