Leasing

Kontakt os
Leasing
Overvejer du leasing af din næste bil?

Privatleasing

Størstedelen af de danske leasingkunder er private forbrugere. Ved privatleasing har du mulighed for at køre i en brugt bil, til en fast månedlig ydelse uden uforudsete udgifter. Da du fra starten kender til dine udgifter, får du en økonomisk sikkerhed når du privatleaser en bil.

Fordele ved privatleasing

Ved leasing til privat sparer du både moms og registreringsafgift på den leasede bil. Af registreringsafgift- og beskatningsmæssige årsager, vil den leasede bil ofte være fyldt 36 måneder ved kontraktens opstart. Du vil derudover få både praktiske og økonomiske fordele når det er tid til, at din bil skal skiftes ud.

Med privatleasing hos CHT Biler nyder du fordele som lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsning og minimal afskrivning på bilen.

Erhvervsleasing

Ved leasing til erhverv betaler virksomheden eller arbejdsgiveren alle driftsudgifter i forbindelse med bilen. Det er derfor virksomheden, der nyder fordelene ved flexleasing – herunder lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsning og minimal afskrivning på bilen. Stilles bilen til rådighed for en medarbejder uden for arbejdstiden, skal denne beskattes af bilens værdi.

Erhvervsleasing af brugt bil

Bliver en medarbejder beskattet, kan der være en fordel i at erhvervslease en brugt bil. Hvis en bil er yngre end 36 mdr., beregnes beskatningen fra første indregistreringsdato, og medarbejderen vil blive beskattet af nyprisen. Fra 37. måned bliver beskatningen beregnet ud fra handelsværdien i stedet for nyprisen. Der kan altså derfor være mange penge at spare ved at erhvervslease en brugt bil.

Splitleasing

Ved splitleasing laver man to kontrakter og deler omkostningerne op i privat- og erhvervsandele. Driftsudgifterne på bilen opdeles derfor mellem virksomheden og den private debitor.

Køres der eksempelvis 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver de 80% af bilens omkostninger faktureret til virksomheden, mens 20% faktureres til den private debitor. Ydelsen opdeles alt afhængigt af, hvorledes kørslen har fordelt sig den pågældende måned.

Fordele ved splitleasing

Splitleasing har fordel for både medarbejder og arbejdsgiver, og er også aktuelt for den selvstændige erhvervsdrivende, som ønsker at bruge sin bil både til arbejde og privatbrug. Ved privatanvendelse af bilen der er splitleaset, vil man naturligvis undgå firmabeskatningen.

Sæsonleasing

Ønsker du, at køre cabriolet over sommeren når solen skinner, og firehjulstrækker om vinteren hvor det risikerer at være glat? Så er sæsonleasing måske løsningen for dig.

Med sæsonleasing betaler du kun afgift af din bil, i de måneder du bruger den. Som forbruger bestemmer du selv hvilke måneder din bil skal være aktiv og indregistreres, og så betaler du kun for registreringsafgiften i denne periode.

Cabriolet til sommer
Firehjulstrækker til vinter

Sæsonleasing er især relevant for sportsvogne, cabrioleter, større firehjulstrækker og lignende biler, der primært bruges i enten sommer- eller vinterperioden.

Ved sæsonleasing kan man i de aktive måneder vælge mellem privat-, erhverv-, eller splitleasing . I den passive periode kan man vælge mellem privat- og erhvervsleasing.

Leasing af bil hos
CHT Biler

  • Du har ikke penge bundet i bilen
  • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen
  • Du skal ikke tænke på at sælge bilen
  • Fast månedlig ydelse
  • Attraktiv og fleksibel udbetaling, lav udbetaling kontra billån
  • Mulighed for at tilvælge en attraktiv forsikring samt service- og reparations aftale

Stort udvalg i premium segmentet

Hos CHT Biler er vi specialister i tyske biler.

Vi tilbyder leasing af biler fra populære mærker som blandt andet Audi, BMW, Mercedes og VW. Vi har altid mere end 100 topklargjorte biler klar til omgående levering. Skulle din drømmebil mod al forventning alligevel ikke være på lager, så skaffer vi den gerne hjem til dig.

Kontakt os her.