Leasing

BMW leasing

Af Mia Kølbek 16. oktober 2020
BMW leasing

Mange danskere drømmer om at køre BMW og med leasing er drømmen inden for rækkevidde. Hvis du drømmer om at have din helt egen BMW stående i garagen, så hjælper vi dig gerne med at gøre din drøm til virkelighed. Vi hos CHT Biler er nemlig specialister i BMW leasing.

Producent af luksusbiler

Navnet BMW er en forkortelse af Bayerische Motoren Werke, og BMW er en del af BMW Group, som også ejer Mini og Rolls-Royce. Den tyske bilproducent er verdens største producent af luksusbiler og står bag en lang række af de mest populære biler at lease i Danmark. BMW er især kendt for deres kvalitet med fantastiske køreegenskaber og meget kraftfulde motorer, samt deres eksklusive design. Dét er blot for at nævne nogle få af de egenskaber, der gør BMW eftertragtet hos forbrugerne.

BMW leasing hos CHT Biler

BMW er et populært bilmærke at lease, både inden for privatleasing og erhvervsleasing. Hos CHT Biler har vi derfor ofte et bredt udvalg af forskellige modeller fra BMW i vores sortiment, så der er lidt til et hvert behov. Når du leaser din BMW hos CHT Biler kan du skræddersy din leasingaftale, så den passer til dig, dine behov og din økonomi.

Se alle vores BMW’er her

Brugt BMW

Når du skal ud og have dig en ny BMW kan du med fordel kigge på brugtvognsmarkedet og overveje BMW leasing. Her er det værste pristab taget, og hvis du leaser din brugte BMW hos CHT Biler garanterer vi, at bilen også er så tæt på ny stand som muligt. Med en brugt BMW fra CHT Biler kommer du så tæt på en ny BMW som du kan, bortset fra på prisen.